Tužilaštvo formiralo dva predmeta: Policija da istraži incident na Koniku
Danka Ivanović Đerić, foto: Screenshot

Lokalni izbori

Tužilaštvo formiralo dva predmeta: Policija da istraži incident na Koniku

Iz Osnovnog tužilaštva je saopšteno da su samoinicijativno formirali dva predmeta, od kojih jedan odnosi na incident na Koniku.

"Jedan predmet je formiran nakon objavljenih tekstova u medijima da je došlo do zloupotreba na jednom biračkom mjestu. Riječ je o tome da je prijavljeno da osoba iz baze podataka i osoba sa lične karte nije ista. Odmah smo formirali predmet i utvrdili da se radi o jednoj istoj osobi", saopštila je za Javni servis Danka Ivanović Đerić iz Osnovnog tužilaštva.

Predmet koji se odnosi na fizički obračun u naselju Konik takođe je formiran nakon objava u medijima.

"Pokrenut je izviđaj, vrše se određene provjere i policiji je dat nalog da izvrši provjere kako bi se utvrdile sve važne činjenice", navela je Ivanović Đerić.

Podsjećamo iz koalicije "Za 21. vijek" saopšteno je danas da su na Koniku napadnuta četiri kandidata za odbornika ove koalicije i njeni aktivisti, od strane nekoliko desetina aktivista Demokratske partije socijalista (DPS).

Demokratska partija socijalista saopštila je da su pripadnici Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA u podgoričkom naselju Konik provocirali i vrijeđali aktiviste te partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.