Vajda: Novak će ponovo biti onaj stari

Vajda: Novak će ponovo biti onaj stari

Trener Novaka Đokovića Marjan Vajda rekao je da je srpski teniser na dobrom putu da se vrati na nekadašnji nivo igre.

Slovak smatra da bivši svjetski broj 1 se nalazi na pravom putu.

“Mislim da je sada na 80 odsto od svojih mogućnosti iz najboljih dana. Protiv Nadala u Rimu je pokazao šta može. Vidim da je veoma posvećen, da ima puno samopouzdanje. Nedostaje mu još samo malo, pa da se vrati na staru stazu slave. Blizu je. Ako nastavi ovako, biće to veoma brzo”, rekao je Vajda za “Večernje Novosti”.

Teniski otac Novaka Đokovića ispričao je i kako je došlo do njegovog povratka u stručni štab nakon godinu.

“Novak mi je jednom poslao poruku s pitanjem šta mislim o njegovoj igri danas. Lukavo je to uradio! Šta sam mogao da mu odgovorim, poslije godinu dana pauze? Nisam očekivao poziv da se vratim. Novak je za mene šampion i samo ga takvim vidim. Tražio sam da mi iskreno kaže da li zaista želi da se vrati? Da je imalo sumnjao, ne bih bio tu. Zatražio sam nekoliko dana da razmislim i da porazgovaram s porodicom. Ali, naravno, odgovor sam odmah znao! Mnogo toga smo Novak i ja prošli zajedno tokom svih ovih godina”, dodao je Vajda.

Đoković će u sljedeće dvije sedmice učestvovati na Rolan Garosu, a u prvom kolu igraće protiv Brazilca Rožerija Dutre Silve.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.