Kad Bosanac ispriča vic: Mali Dino ispričao Trampu vic o  Trampu i Tviteru!
Foto: Avaz

Kad Bosanac ispriča vic: Mali Dino ispričao Trampu vic o Trampu i Tviteru!

Regionalni biznismen Damir Fazlić, čija porodica živi i radi u Vašingtonu, imao je izvanrednu priliku da za vikend odigra privatnu golf-partiju s Donaldom Trampom. Sve se dogodilo na Trampovom golf-igralištu u Vašingtonu.

Prisutni su bili i Damirovi sinovi, stariji Haris i sedmogodišnji Dino.

Mlađi Dino je, zahvaljujući prodornom ocu, već imao prilike da se upozna s mnogim svjetskim facama, pa je i tokom susreta s Trampom pokazao poznatu dječiju neposrednost.

Tačnije, pitao ga je može mu li ispričati jedan vic koji je čuo o njemu.

Naravno, Tramp je rado pristao i mali Dino je ispričao bezazleni vic o Trampu i Tviteru.

873x4002

Predsjednik Tramp slatko se nasmijao vicu i fotografisao se s malim Bosancima, koji žive i pohađaju školu u Vašingtonu, ali svakog ljeta dolaze u BiH kod rođaka.

Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.