Nataša Bekvalac se oglasila nakon mjesec i po dana ćutanja (FOTO)
Nataša Bekvalac

Prvi put nakon porodičnog nasilja

Nataša Bekvalac se oglasila nakon mjesec i po dana ćutanja (FOTO)

Nataša Bekvalac objavila je prvu fotografiju na Instagramu nakon mjesec i po dana ćutanja otkako je podnijela krivičnu prijavu protiv supruga Luke Lazukića zbog porodičnog nasilja, navodeći da ju je u noći između 12. i 13. aprila pretukao u stanu na Dedinju.

Nataša se nije nigdje ni pojavljivala, a još manje oglašavala na društvenim mrežama, sve do danas kada je objavila fotografiju sa svojom starijom ćerkom Hanom, koju ima iz braka sa Danilom Ikodinovićem.

Pjevačica je, kako se čini, uspjela da prebrodi najteži period i zahvaljujući najbližima vrati osmjeh na lice, a ona i Hana uživale su u Petrovaradinu.

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

Podsjetimo, Luka Lazukić je optužen za krivično djelo nasilje u porodici, za koje je zaprijećena kazna od tri mjeseca do tri godine zatvora. Prvi osnovni sud je 15. maja, na prijedlog tužilaštva, Lazukiću produžio mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može trajati sve do okončanja krivičnog postupka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.