Pokret za promjene: Ravnomjerna raspodjela sredstava kao i pošten pristup su ključ za razvoj Rožaja
Foto: Pokret za promjene

Nova vlast će biti servis građana

Pokret za promjene: Ravnomjerna raspodjela sredstava kao i pošten pristup su ključ za razvoj Rožaja

Promjene za bolje Rožaje u sklopu predizbornih aktivnosti upoznali su građane sa programom i aktivnostima koje će budućoj vlasti biti u vrhu prioriteta. Nosilac liste Aida Nina Kurpejović obećala je građanima pošten i odgovoran pristup kao i da će nova vlast biti servis građana i u službi svih a ne kao što je do sada slučaj, saopšteno je iz Pokreta za promjene Rožaje, Aida Nina Kurpejović.

U razgovoru sa građanima konstatovano je da je najveći problem nezaposlenost kao i iseljavanje iz Rožaja i sa sjevera države. Nedomaćinski odnos lokalne uprave, zaduženost koja je preko 10 miliona eura kao i skupa i glomazna administracija su kamen o vratu rožajske opštine. Zasluge za ubrzano propadanje Rožaja, kako su naveli, u najvećoj mjeri pripadaju Bošnjačkoj stranci, kojoj je najveća fabrika zapravo zgrada Opštine a ulaznica u fabriku članska karta kao i mehanizmi ucjene osiromašenih građana.

"Isto tako konstatovano je da opština Rožaje ima izvanredne kapacitete i potencijale, koji su nažalost nebrigom aktuelne vlasti, kao i prethodnim vlastima ostale neiskorišćene. Promjene za bolje Rožaje čvrsto vjeruju da nove investicije, realni sektor, razvoj turizma, poljoprivrede i drvoprerade su temelj budućeg razvoja opštine. Ravnomjerna raspodjela sredstava kao i pošten pristup su ključ koji će da pokrene Rožaje u novom smjeru", saopšteno je iz Pokreta za promjene.

Kako se navodi, građani su izrazili zadovoljstvo činjenicom da ovoga puta imaće mogućnost da podrže građansku listu, koja ima znanje i ljude, kojima Rožaje nije usputna stanica, već grad koji zaslužuje mnogo bolju perspektivu! Dakle, Promjene za bolje Rožaje imaju jasan plan i program!

Isto tako nosilac liste upoznata je sa problemima mjesne  zajednice Bač gdje je sa građanima razmijenila mišljenja o problemima u ovoj mjesnoj zajednici... Nažalost, kako je rekla, "svjedoci smo da aktuelna vlast obećava „asvaltiranje“ puta po ko zna koji put a da od istog nema ništa"...

Aida Nina Kurpejović obećala je građanima mjesne zajednice Bač da će njihov problem biti jedna od prvih stvari koje će nova vlast riješiti u korist građana, što su oni sa zadovoljstvom prihvatili...

"27.maja pred građanima Rožaja je velika obaveza i odgovornost. Glas za 'Promjene za bolje Rožaje' znači podrška za bolje u srećnije Rožaje. U svakom slučaju izbor je jednostavan a to je podrška listi koju predvodi Aida Nina Kurpejović, prva žena i nosilac liste u gradu pod Ibrom, koja će donijeti talas promjena u opštini Rožaje", zaključili su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.