Predstava
Foto: Kraljevsko pozorište Zetski dom

Koliko dobro poznajete najbliže

Predstava "Crna maska" sjutra u Kraljevskom pozorištu Zetski dom (FOTO)

U Kraljevskom pozorištu Zetski dom u petak, 25. maja sa početkom u 20h gostuje Beogradsko dramsko pozorište i Beoart sa predstavom Crna kutija.

Pisac je Ana Đorđević, insirisana filmom “Savršeni stranci“ Paola Đenovezea, saopšteno je iz Kraljevskog pozorišta Zetski dom.

Režiju je uradio Andrej Nosov, a scenograf je Tamara Branković.

crnakutija7v

Foto: Kraljevsko pozorište Zetski dom

Za produkciju su zaslužni BDP i Beoart, saopštili su organizatori.

"Svi živimo tri života: javni, privatni i tajni. Nekada smo tajne čuvali u glavi a danas u SIM kartici. Šta bi bilo kada bi SIM kartica mogla da govori? Okupljeni da dočekaju pomračenje mjeseca, sedmoro prijatelja tokom večere razotkriva svoje najintimnije tajne i žudnje, tražeći izlaz iz igre istine mobilnim telefonima. Šta je istina, a šta tajna? Koliko dobro poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo", iz Kraljevskog pozorištra su dali nagovještaj o predstavi.

crnakutija2v

Foto: Kraljevsko pozorište Zetski dom

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.