Zaposleni Doma starih
Zaposleni Doma starih

Najdragocjenija tečnost koja vrijedi koliko i život koji je njome spašen

Zaposleni Doma starih "Bijelo Polje" dobrovoljno dali krv

Zaposleni Doma starih "Bijelo Polje", na čelu sa direktorom Dejanom Pavićevićem, organizovali su danas akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Ovaj čin kojim se može, u svakom trenutku, spasiti nečiji život, bio je dovoljan motiv da se petnaest zaposlenih ove ustanove odazovu humanoj akciji, kakva je dobrovoljno davanje krvi, navodi se u saopštenju Doma starih "Bijelo Polje".

"Cilj današnje akcije je podizanje svijesti o važnosti dobrovoljnog davanja krvi, kao aktivnosti od opšteg društvenog interesa. Krv je najdragocjenija tečnost koja vrijedi koliko i život koji je njome spašen", rekao je Pavićević.

20180523104023

On je i iskoristio ovu priliku da izrazi poštovanje i zahvalnost svima koji su učestvovali u ovoj i sličnim akcijama.

"Naša ustanova ima odličnu saradnju sa Zavodom za transfuziju krvi u Bijelom Polju, uvijek su tu za naše korisnike, tako da je ova, i sve naredne akcije koje ćemo organizovati, samo jedan izraz zahvalnosti", zaključio je Pavićević.

Iz Zavoda za transfuziju krvi u Bijelom Polju zahvalili su organizatorima i pozvali sve društvene subjekte da slijede ovaj primjer kako bi se obezbijedile stalne zalihe krvi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.