Real Madrid u finalu Eurolige protiv Fenerbahčea
Foto: Anadolija

Real Madrid u finalu Eurolige protiv Fenerbahčea

Košarkaši Real Madrida plasirali su se u finale fajnal-fora Eurolige, pošto su sinoć u drugom polufinalu pobijedili moskovski CSKA sa 92:83 (20:30, 27:16, 16:10, 29:27).

Real će u finalu u nedjelju igrati protiv Fenerbahčea, koji je juče u prvom polufinalu slavio protiv Žalgirisa.  

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Luka Dončić i Serhio Ljulj sa po 16 poena, dok su Gustavo Ajon i Trej Tompkins dodali po 12, prenosi Beta. 

U redovima CSKA najbolji je bio Nando de Kolo sa 20 poena, a po 16 su ubacili Kajl Hajnc i Vil Klajburn su ubacili po 16. 

Finale je u nedjelju od 20:00.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.