Tošić se oprostio od Bešiktaša: Ovaj klub zaslužuje najbolje
Duško Tošić

Prešao u kineski Gangzou R&F

Tošić se oprostio od Bešiktaša: Ovaj klub zaslužuje najbolje

Fudbalski reprezentativac Srbije Duško Tošić napustio je redove turskog kluba Bešiktaš i prešao u kineski Gangzou R&F gdje će igrati sljedeće sezone.

Tošić je na društvenoj mreži Instagram objavio oproštajnu poruku zahvaljujući se klubu i navijačima za koje je, kako je naveo, malo šta god da napiše, prenosi Anadolija.

"Ne znam odakle da krenem. Malo je šta god da kažem za ovaj klub i navijače. Ponosan sam što sam tri godine nosio dres Bešiktaša, najvećeg turskog kluba, a i što sam igrao pred ovim velikim navijačima", rekao je Tošić. Poručio je i da ne budu tužni jer nijesu ponijeli titulu ovogodišnjeg šampiona. 

"Ovaj klub i navijači zaslužuju sve najbolje. Uvijek budite iza ovog tima, tehničkog direktora i uprave kluba. Uvijek ste, i u dobrim i u lošim vremenima, bili iza nas, i zbog toga vam se zahvaljujem. Idem, ali i kada budem daleko ljubav prema Bešiktašu će uvijek biti u mom srcu", poručio je srbijanski fudbaler navijačima turskog kluba.

Kineski klub Gangzou R&F na zvaničnom Tviter profilu objavio je sliku Tošića u njihovom dresu i potvrdio da su potpisali ugovor na dvije i po godine. Inače, Tošić je 2015. godine stigao u redove Bešiktaša iz ekipe Genclerbirligi.

Tošić je u dosadašnjoj karijeru igrao za OFK Beograd, Sočauks, Verder Bremen, Portsmut, Kvins Park Rendžers, Crvenu zvezdu, Betis, Genclerbirligi i Bešiktaš. U dresu reprezentacije Srbije je u 19 nastupa postigao jedan pogodak.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.