URA: Izgradićemo prijeko potrebni kružni tok u Rožajama (FOTO)(VIDEO)
Foto: URA

Popraviti putnu infrastrukturu

URA: Izgradićemo prijeko potrebni kružni tok u Rožajama (FOTO)(VIDEO)

Iz Građanskog pokreta URA u Rožajama navode da je putna infrastruktura jedan od najvažnih segmenata svakodnevnog života.

Ističu da putevi u užem centru grada u Rožajama prolaze kroz gusto naseljena i da nemaju osnovne uslove za nesmetan prolazak pješaka a i da je saobraćaj na tim putevima veoma otežan.

Kruznitok2

Foto: URA

“URA nudi konkretna rješenja za unapređenje saobraćajne infrastrukture. Na jednoj od gradskih raskrsnica planiramo izgradnju kružnog toka. Od kružnog toka planirana je izgradnja široke šetačke staze koja će smanjiti rizik od mogućih tragičnih dešavanja”, naveli su oni.

Kažu i da na toj lokaciji svakodnevno prolazi veliki broj učenika i drugih pješaka zbog čega je izgradnja pješačke staze jedan od infrastrukturih prioriteta u tom gradu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.