Vuksanović: Staćemo na put uvozničkim tajkunskim lobijima (FOTO)
Građanski savez za promjene

Promjene će donijeti dobro svima

Vuksanović: Staćemo na put uvozničkim tajkunskim lobijima (FOTO)

Kandidati za odbornike Građanskog saveza za promjene (SDP-DEMOS-slobodni građani) i poslanica Draginja Vuksanović posjetili su Zetu.

Nosilac liste Građanskog saveza za promjene Ivan Vujović podsjetio je da nezavršeni objekat sportskog centra predstavlja još jedno u nizu nerealizovanih obećanja i predizbornih manipulacija prema građanima Zete I Podgorice.

“Ovaj objekat je simbol njihovog odnosa prema građanima, odnosa podcjenjivanja, nipodištavanja i neiskrenosti. Za razliku od njih mi držimo riječ i garantujemo vam da će nakon 27. Maja Građanski savez za promjene donijeti političke promjene i u Podgorici i u Golubovcima. ”, naglasio je on.

DSCF8695

Građanski savez za promjene

Poslanica Draginja Vuksanović istakla je da marljivi građani Zete žele da pošteno žive od svoga rada, “što će im umjesto otuđene DPS elite omogućiti Građanski savez za promjene.”

Navela je da će jedan od prioriteta biti razvoj poljprivrede u Zeti i obećala da će stati na put uvozničkim tajkunskim lobijima.

“Time ćemo građanima Zete omogućiti da pod povoljnim uslovima plasiraju svoje proizvode na tržište”, naglasila je ona.

DSCF8626

Građanski savez za promjene

Kandidatkinja za odbornicu Tina Raičević kaže da se otuđena DPS vlast plaši promjena, jer one donose dobro svim građanima, a njima oduzimaju svaku mogućnost za dalje bogaćenje na naš račun.

„Promjene znače izgradnju vrtića, škola, podršku vaspitačima i prosvjetnim radnicima, kako bi naša djeca imala najbolje moguće obrazovanje“, naglasila je Raičevićeva.

Ona smatra da DPS elita nikada nije brinula o obrazovnom sistemu zato što nije bilo prostora da se ugrade i zarade u ovoj oblasti.

„Neprihvatljivo je da Zeta nema niti jednu osnovnu školu, kao ni da većina domaćinstava nije priključena na vodovodnu i kanalizacionu mrežu“, zaključila je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.