Omladina SD Bar uredila igralište na Tabiji

Omladina SD Bar uredila igralište na Tabiji

Omladina Socijaldemokrata Bar je u saradnji sa MZ Polje, uredila igralište i park koji se nalazi u sklopu vrtića na Tabiji i time doprinijela da ovaj prostor bude podoban za okupljanje mladih, sportsku rekreaciju i održavanje sportskih i drugih manifestacija, navodi se u saopštenju partije.

Iz OSD Bar kažu da su se igralište i park u sklopu vrtića na Tabiji nalazili u prilično zapuštenom stanju. 

IMGc8cd3b7ecd17bf1472022f22543a2a1bV

"Međutim, maltene jednodnevnim angažovanjem mladih Socijaldemokrata, ovaj objekat je ponovo postao funkcionalan - popravljena je žičana ograda, očišćen teren, uklonjeno zaraslo trnje i rastinje, ucrtan košarkaški teren, postavljena konstrukcija koša i golovi za mali fudbal, pokupljen otpad i ofarban dio objekta koji se nalazi na igralištu", kaže omladina SD-a.

Omladina Socijaldemokrata Bara je kako se dodaje, dala primjer kako građani mogu, udruženim snagama, za kratko vrijeme, postići mnogo toga, "ne samo u pogledu osposobljavanja zapuštenih objekata, nego i kroz druge vidove solidarnosti i tako obogatiti ambijent u kome žive naši sugrađani, u konkretnom slučaju mještani MZ Polje".

“Evidentno je da ideja kojom se vode članovi OSD Bar ukazuje da mladi najuspešnije zastupaju svoje interese kroz ovakve primjere omladinskog aktivizma. Sprovođenje ove akcije imalo je za cilj unaprijeđenje kvaliteta života mladih, ali i ostalih mještana MZ Polje, koji su nas podržali u velikom broju i kojima se ovom prilikom zahvaljujem” - istakao je Drago Drobnjak, presjednik OSD Bar.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.