Poznatu manekenku mnogi u trudnoći ne mogu da prepoznaju (FOTO)
Krisi Tejgen

Mučenje sa kilogramima

Poznatu manekenku mnogi u trudnoći ne mogu da prepoznaju (FOTO)

Prelijepa manekenka Krisi Tejgen uskoro će se poroditi i postati majka dječaka.

Kako se termin porođaja približava tako supermodel Krisi Tejgen ima potrebu sve više da obavještava javnost o detaljima trudnoće, a posebno da razmjenjuje savjete sa drugim mladim mamama. 

Nakon što je u martu priznala da se u prvih šest mjeseci trudnoće ugojila 17 kilograma, prije nekoliko dana se požalila da je nastavila da dobija na težini. Toliko da se čak i oblik njenog nosa promijenio. 

"On (nos) ima svoj BMI (indeks telesne mase)", šaljivo je napisala Tejgenova na Tviteru.

Poznata kao veoma otvorena osoba, koja rado dijeli najintimnije detalje iz svog života, Krisi je nedavno otkrila da je drugo stanje takođe uticalo i na njeno zdravlje - povremeno joj krvare nos i desni i ima veoma natečene noge, prenosi Super žena. 

Iako je izbjegavala da se pojavljuje u javnosti, te u miru uživala u najljepšim trudničkim danima, lijepa brineta se konačno pojavila na ulicama Los Anđelesa, a mnogi nijesu mogli da je prepoznaju.

 

A post shared by Couple of Celebs (@coupleofcelebs) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.