Đokić: Rekonstruisaćemo vodovodnu mrežu Zaljevo-Mirovica
Osman Đokić

Đokić: Rekonstruisaćemo vodovodnu mrežu Zaljevo-Mirovica

Kvalitetna infrastruktura predstavlja osnovu ugodnog življenja u jednoj opštini, ali i temelj za razvoj privrednih djelatnosti, smatra Osman Đokić, kandidat na listi “Socijaldemokrate - Mićo Orlandić - Dosljedno za nova radna mjesta i razvoj Bara”.

"I pored onoga što je u proteklom periodu urađeno kada je u pitanju asfaltiranje puteva i saobraćajnica na području opštine Bar, mi u Socijaldemokratama smo svjesni da se i dalje može mnogo toga uraditi na unaprjeđenju postojeće infrastrukture", kaže Đokić i dodaje da se to posebno odnosi na ruralna područja koja pripadaju Baru.

Isitiče da se iz SD mogu pohvaliti da su inicijatori veoma značajnog infrastrukturnog projekta za barsku opštinu kakav je rekonstrukcija puta Vladimirske krute - Bar - Sutorman - Virpazar, čiji se početak očekuje ubrzo.

"Takođe, očekujemo da u ovom periodu otpočne rekonstrukcija puta Virpazar - Ostros - Vladimir, za koji je u toku izrada projektno-tehničke dokumentacije, što je od izuzetnog značaja za stanovnike ruralnog područja naše opštine.

Takođe, nastavićemo i sa aktivnostima koje se odnose na uredno i kvalitetno vodosnadbijevanje svih gradskih, prigradskih i seoskih područja koja nisu priključena na sistem vodovodne mreže. U narednom periodu, posredstvom DOO „Vodovod i kanalizacija“, akcenat ćemo staviti na rekonstrukciji vodovodne mreže Zaljevo - Mirovica, projektovanju i izgradnji vodovodnog i kanalizacionog sistema na Velikom pijesku", navodi se u saopštenju.

Đokić ističe i da će u ovom mandatnom periodu uraditi projektno-tehničku dokumentaciju i započeti sa izgradnjom vodovodnih sistema na pojedinim bezvodnim područjima Bara.

"Poštovani sugrađani, ukazivanjem povjerenja Socijaldemokratama i zaokruživanjem broja 8 na predstojećim lokalnim izborima u Baru, vi glasate za najbolji izborni program i što je još važnije, glasate za ljude čiji su lični i profesionalni kvaliteti garant njegove realizacije, s obzirom da će Socijaldemokrate i nakon 27. maja biti nezaobilazan faktor buduće lokalne vlasti koji će dominantno uticati na budući sveukupni razvoj našeg Bara", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.