Femić: Rekonstruisaćemo sve loše putne infrastrukture
Milutin Femić

Lokalni izbori

Femić: Rekonstruisaćemo sve loše putne infrastrukture

Jedan od prioriteta izborne liste Savez za pomirenje - Svetislav Perišić "Život ne može da čeka" je rekonstrukcija putne infrastrukture na teritoriji Opštine Bijelo Polje.

"Putevi ka većini bjelopoljskih sela su u katastrofalnom stanju i što prije treba preduzeti adekvatne mjere kako bi se takvo stanje popravilo", saopštio je Milutin Femić, kandidat za odbornika u SO Bijelo Polje ispred izborne liste Savez za pomirenje - Svetislav Perišić "Život ne može da čeka". 

On smatra da lokalnu vlast koju predvodi DPS to pitanje ne interesuje, jer su, kako kaže, imali preko dvije i po decenije da ga riješe a sve što su ponudili su samo prazna predizborna obećanja.

"Naši odbornici će insistirati da se odmah nakon izbora krene sa neophodnom procedurom kako bi se što prije izvršila rekonstrukcija svih takvih putnih pravaca pogotovo onih koji su u najgorem stanju. Obilaskom terena utvrdili smo da su u takvom stanju putevi na relacijama:  Kisjele Vode - Lećevište, Rasovo - Njegnjevo - Bistrica, Brzava - Prijelozi, Tomaševo - Čokrlijska Brda, Lozna - Sipanje - Korita, Kovren - Gorice, te putni pravci koji vode od mjesnog centra Bistrica do sela koja mu gravitiraju", istakao je Femić.

Smatra da nema opstanka na selu i razvoja poljoprivrede bez kvalitetnih puteva koji su preduslov za bilo kakve aktivnosti na tim područjima pa njihov izborni program i počiva na rješavanju pitanja iz oblasti putne infrastrukture. 

"Pozivamo glasače koji žive na ruralnom području da ovoga puta ne prave grešku kao do sada već da daju glas onima koji će se boriti da dobiju što bolje uslove za život na selu, te im zbog njihovog dobra preporučujemo da zaokruže broj 6 i daju povjerenje izbornoj listi Savez za pomirenje - Svetislav Perišić jer život ne može da čeka", zaključio je Femić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.