Demokrate Kolašin: DPS ni čudo ne može dovesti na vlast u Kolašinu
Foto: Demokrate Kolašin

Ogromna podrška građana njihovoj Izbornoj listi

Demokrate Kolašin: DPS ni čudo ne može dovesti na vlast u Kolašinu

Svakodnevno bombardovanje javnosti neargumentovanim pisanijama kolašinskog DPS-a, kako su saopštile Demokrate Kolašin, može se objasniti saznanjem da će Demokrate biti stub nove vlasti nakon 27.maja, o čemu svjedoči ogromna podrška građana njihovoj Izbornoj listi.

"Sa tom činjenicom se kolašinski ogranak DPS-a očito ne može pomiriti, pa nastavlja napade neistinama, izmišljotinama i maštarijama. Jer, znaju dobro u DPS-u da ondje gdje su Demokrate na vlasti, znači kraj kriminalu, lopovluku i prevarama što potvrđuju svojim radom lokane vlasti u Budvi, Kotoru i Herceg Novom", navele su Dekokrate u saopštenju.

Demokrate su, kako navode, brana onima koji imaju namjeru da se domognu vlasti u Kolašinu i drugim opštinama, da bi uspostavili pljačkaški model otimanja od građana i zadovoljenje ličnih interesa, što je evidentna namjera kolašinskog DPSa.

"Otuda ovolika žeđ, ali i kuknjava koja ima namjeru da pripremi teren za opravdanje sasvim sigurnog poraza za dvije nedelje. Nema tih riječi koje će promijeniti izbornu volju časnih Kolašinaca, jer  morate znati da nije važno šta se kaže, već ko kaže", istakli su.

Saopštili su da OO DPS Kolašin ni čudo ne može dovesti na vlast u Kolašinu.  Istakli su da je DPS Kolašin navikao da živi u čudima, a ne u realnosti.

"Zavidite našim idejama, našim projektima i našem timu. Nemate odgovor na ono što se zove realan razvoj, a što Demokrate nude Kolašincima.  Otuda strah, nervoza koja se prepoznaje u sadržaju svakog vašeg reagovanja", istakli su.

Kako smatraju Demokrate, DPS se nije začudio jučerašnjem poskupljenju goriva ili pucnjima na slobodne građane održave. Naveli su da pošto se svog zla ne stide, da je predsjednica Evropske narodne partije, Doris Pak njihovog lidera nazala saradnikom kriminalaca kojima, preko govora mržnje prema novinarima, daje dozvolu da ih ubijaju.

"Pa umjesto da se sakrijete u mišju rupu zbog toga što vam u međunarodnoj zajednici lidera partije smatraju kriminalacem, vi se gušite u svom jadu, i čudite se kako neko može da radi časno, iskreno, u cilju dobrobiti građana, a ne sopstvenog džepa. Vas čudi očito samo ono što je drugim ljudima normalno. Vama je čudna istina, jer živite u laži. Čudite se poštenju, jer živite u lopovluku", saopštili su.

Zato opet poručuju da nema te sile koja će u Crnoj Gori zaustaviti promjene. Kolašin je, kako navode, već odlučio da će Demokratska Crna Gora od 27. maja biti predvodnik razvoja Kolašina i temelj nove lokalne vlasti.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.