Liberali Danilovgrada sa DPS, novi projekti za život Danilovgrada

Liberali Danilovgrada sa DPS, novi projekti za život Danilovgrada

Opštinski odbor Liberalne partije u Danilovgradu na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 27. maja, nastupa u koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista pod sloganom "Za dobro građana Danilovgrada, Pobjednički- Milo Đukanović", na zajedničkoj odborničkoj listi pod rednim brojem 7, a kandidatkinja za odbornicu Liberalne partije je mlada, je afirmisana profesorica fizičkog vaspitanja, Marija Piper.

"Opštinski odbor LP u Danilovgradu, zajednički nastup cijeni kao logičan nastavak dosadašnje uspješne saradnje u lokalnoj vlasti u prethodnom periodu, a sigurni u predstojeću pobjedu zajedničke odborničke liste, nastavićemo saradnju i u narednom mandatu u najboljem interesu građana Danilovgrada", kazao je Ivan Dragojević predsjednik OO LP Danilovgrad.

Liberali Danilovgrada, polazeći od temeljnih odrednica programskih načela Liberalne partije, ostvarenih rezultata ali i izbornog programa, sigurni su kako kaže Dragojević, u podršku građana i građanki.

"Pa i ovim putem pozivamo sve simpatizere i članove Liberalne partije da 27. maja izađu na izbore i podrže listu liberala i DPS "Za dobro građana Danilovgrada" i zaokruže broj 7", kazao je Dragojević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.