Policajci spasili mladića koji je pao sa mosta, zbrinut u bjelopoljskoj bolnici
Ilustracija

Po anonimnoj prijavi stigli na lice mjesta

Policajci spasili mladića koji je pao sa mosta, zbrinut u bjelopoljskoj bolnici

Pripadnici mojkovačke policije su danas, nakon anonimne prijave, izašli na lice mjesta i iz rijeke Tare izvukli jedno lice u svjesnom stanju, koje je, sumnja se, palo u rijeku sa Starog mosta na rijeci Tari.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Dežurnoj službi OB Mojkovac je, 15. maja oko 1 sati i 30 minuta iza ponoći nepoznato lice prijavilo da se jedno lice nalazi na Starom mostu na rijeci Tari i da postoji mogućnost da će skočiti sa mosta u rijeku.

"Odmah nakon primljenog obavještenja službenici OB Mojkovac su izašli na lice mjesta i nisu zatekli lice. Policijski službenici su odmah krenuli u pretragu terena i u rijeci primjetili jedno lice koje su izvukli iz vode. Lice je bilo u svjesnom stanju. Utvrđeno je da se radi o licu starom 27 godina iz Mojkovca. On je izjavio da je sâm pao sa ponte mosta gdje se izvode skokovi u rijeku i da je u tom momentu nije bilo nikoga sa njim na mostu", kazali su iz policije.

On je zajedno sa policijskim službenicima i sa medicinskim radnicima Hitne pomoći Mojkovac transportovan u Dom zdravlja Mojkovac radi ukazivanja medicinske pomoći nakon čega je prevezen u Opštu bolnicu u Bijelom Polju.

"Ovo lice po izjavi doktora nije imalo povreda opasnih po život.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju", saopšteno je iz UP,

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.