Obožavalac provalio i boravio u Rijaninoj kući tri dana
Rijana

Obožavalac provalio i boravio u Rijaninoj kući tri dana

Policajci su okružili Rijanino imanje nakon što su saznali da je provalnik onesposobio alarm u njenoj kući u Los Anđelesu, gdje ih je dočekao neobičan prizor jer je posrnuli obožavalac prespavao u njenoj kući.

Nakon što je izašao iz kuće policajci su ga savladali šokerom kako bi ga odveli u policijsko vozilo.

Potvrđeno je da se radi o 26-godišnjaku Leonardu Leonu iz Oranž okruga.

TMZ tvrdi da je provalnik potvrdio da je “samo želio da spava s njom”. Leonardo je dobio presudu za krivično djelo uhođenja i pušten je iz pritvora uz kauciju od 150 hiljada dolara.

Na sreću, Rijana u to vrijeme nije bila kod kuće već na drugom kraju zemlje: vladala je crvenim tepihom Met gale.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.