Kupila kremu za samopotamnjivanje i dobila zelenu boju kože(FOTO)
Foto: Facebook

Kupila kremu za samopotamnjivanje i dobila zelenu boju kože(FOTO)

Da samopotamnjivanje može poći po zlu uvjerila se doslovno na svojoj koži više puta jedna 20-godišnja djevojka.

Zaljubljenica u proizvode za samopotamnjivanje, već je nekoliko puta doživjela katastrofu, ali nikada ovakvu zbog koje je postala hit na društvenim mrežama, ali i u britanskim medijima.

4BDA1EF8000005780imagea621525441623444

Dani Brus je kupila sprej najtamnije nijanse po imenu "tamnije od tame" i nanijela ga je svuda po svom tijelu. Uskoro je počela primjećivati da joj se nešto čudno događa, odnosno da njena koža iz tamne postaje zelena.

Fotografisala se i objavila na društvenim mrežama uz upozorenje drugima da ne kupuju taj proizvod, a na Facebooku je objavila kako se obratila i proizvođaču, ali od njega nije dobila odgovor.

"Zelena" Dani je ubrzo dobila nadimak Šrek, a na društvenim mrežama neki su objavili i njenu fotošopiranu fotografiju s licem Fione iz poznatog crtanog filma Šrek. 

Dani se nadala da će dobiti bronzanu boju tena, a zbog zelene se smije na svoj račun i odlučila je da ne napušta svoj dom dok se ne riješi te, neprirodne boje kože.

Radio Sarajevo

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.