Neobična provala: Medvjed razbio prozor automobila i pojeo sve kolače
Foto: Ilustracija

U potrazi za hranom

Neobična provala: Medvjed razbio prozor automobila i pojeo sve kolače

Miris svježih kolača privukao je medvjeda koji je u jednom planinskom naselju u Nju Džersiju provalio u automobil i sve ih pojeo.

Jedini tragovi provale su razbijen prozor automobila, mrvice preostale od tridesetak kolača na sjedištu i šećerni trag velike medveđe šape.

Poslastičarka Kristin Alen rekla je lokalnom listu da je medvjed "pojeo ama svaki klač s čokoladom, vanilom i s jagodama" koje je dan ranije pripremila za jednog velikog naručioca.

Provalu je primijetio njen pas i lavežom probudio njenog muža  u zoru, ali je već bilo kasno - smeđi medvjed je odlazio poslije provale, prenosi Beta.

Lokalni policajac Piter Rejli rekao je da izgleda da je taj medvjed već provaljivao u automobile u tom kraju, takođe u potrazi za hranom.

Poslastičarka Alen kaže da želi da joj vlasti zaštite imovinu, ali da nikako ne ubiju medvjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.