Lazukić planira Natašu da proglasi neuračunljivom i nemarnom majkom?
Nataša Bekvalac

Zbog starateljstva

Lazukić planira Natašu da proglasi neuračunljivom i nemarnom majkom?

Prije nekog vremena, u javnosti je kao bomba odjeknula vijest da je Nataša Bekvalac podnijela krivičnu prijavu protiv svog supruga Luke Lazukića, u kojoj navodi da ju je IT stručnjak brutalno pretukao u njenom stanu.

Bekvalčeva je samo mjesec dana prije ovog događaja na svijet donijela njihovo prvo zajedničko dijete, ćerku Katju, a ova porodična drama ubrzo je dobila i sudski epilog.

Nakon što su supružnici dali izjave u sudu, oboje su se povukli u medijsku ilegalu a sada dobro obavešteni izvor otkriva Lazukićeve navodne planove.

"Luka hoće da pokaže da Nataša nije sposobna da se brine o sebi, kamoli o bebi, da je sklona samopovređivanju i histeričnim napadima, koji mogu djetetu da ostave ozbiljne posljedice i traume. On ne bira sredstva kako bi povrijedio Natu i pokazao joj kako je ona neuračunljiva, nemarna, loša majka... Čak ide daleko da će mu na sudu jedan od argumenata zašto dijete treba da pripadne njemu biti to što je ona pjevačica", kaže izvor Novosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.