Mnoge zgrozio vic crnogorskog predstavnika na Evroviziji (VIDEO)
Izvor:Twiter

Mnoge zgrozio vic crnogorskog predstavnika na Evroviziji (VIDEO)

Tokom predstavljanja kandidata na Evroviziji u Portugalu predstavnik Crne Gore Vanja Radovanović počastio je javnost crnim humorom.

Na pitanje da ispriča neki vic, Radovanović je rekao „Da li znate šta slijepa i gluva djeca dobijaju za Božić? Rak.“.

 

Naravno, stigle su brojne kritike zbog ovakvog smisla za humor koji je i on sam nazvao retardiranim.

Untitled

Direktor Televizije Crne Gore Vladan Mićunović saopštio je da šala predstavnika Crne Gore Vanje Radovanovića o djeci sa invaliditetom, koju je ispričao na konferenciji za štampu u Lisabonu, ne odražava stav rukovodstva i novinara Javnog servisa, ocijenivši da je neumjesna i neprihvatljiva.

On je poručio da novinari, urednici i rukovodstvo RTCG ne žele da minimiziraju taj događaj, niti dijele takve vrijednosti. Članovi Savjeta Javnog servisa Milan Radović i Dragana Tripković su zatražili da se Radovanović povuče sa Eurosonga, prenosi portal Javnog servisa.

"Ovo što smo vidjeli je neumjesno, neprimjereno, neprihvatljivo i ne odražava stav rukovodstva i novinara Javnog servisa. Žalim zbog toga i nadam se da će Vanja Radovanović, koga znam kao korektnog i vaspitanog čovjeka, naći način da objasni ovu situaciju i da se odredi prema svemu tome", istakao je Mićunović.

Reagovali su i članovi Savjeta RTCG Milan Radović i Dragana Tripković, koji su zatražili od menadžmenta Javnog servisa da se večerašnji nastup Radovanovića otkaže i da se crnogorski predstavnik povuče sa Eurosonga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.