Stravičan udes na niškom autoputu, poginuo vozač i dijete (FOTO)
Foto: RAS Srbija

Stravičan udes na niškom autoputu, poginuo vozač i dijete (FOTO)

Na niškom auto-putu u smjeru ka Beogradu jutros je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo dijete.

Kako javlja Blic, dijete se nalazilo u putničkom automobilu koji je prethodno udario i pregazio vozača kombija koji se zaustavio i izašao iz vozila da vidi gdje je kvar.

Do užasnog sudara i teške saobraćajne nesreće došlo je kada su se sudarili putnički "seat" i kombi kruševačkih tablica.

chGk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1RJN01EQV8vZmJiYWQ0YTU1YzZkZmU2NDZmMjZmN2QyOGJmNjdmMzcuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Foto: RAS Srbija

Od siline udarca na licu mjesta poginuo je vozač kombija koji je stajao pored svog vozila, ali i dijete u "seatu" koje je nevezano spavalo na zadnjem sjedištu. Oboje iz putničkog automobila, osim djeteta, i vozač i suvozač bili su vezani. Jedno od njih je povrijeđeno teško, a drugo lakše, piše Blic.

Policija je odmah izašla na lice mjesta, kao i Hitna pomoć i vatrogasci, koji su došli iz obližnje Velike Plane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.