Jedna od najljepših žena svijeta po drugi put postala mama
Miranda Ker

Iznenađenje jer je rodila dječaka

Jedna od najljepših žena svijeta po drugi put postala mama

Samo jednu godinu nakon luksuznog vjenčanja, supermodel Miranda Ker i biznismen Ivan Špigel postali su roditelji.

Prelijepa manekenka Miranda Ker, najpoznatija po saradnji sa brendom "Viktorija sikret", porodila se prije tri dana u jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu i na svijet donijela dječaka. 

Slavni par je odlučio da mu da ime po Ivanovom dedi, te se mališan zove Hart. 

Čini se da je slavni par htio da iznenadi prijatelje i porodicu, s obzirom da su mnogi objavili da čekaju djevojčicu, te je ovo bilo pravo iznenađenje.

Posebno zato što Miranda već ima sedmogodišnjeg sina Flina kojeg je dobila u braku sa bivšim mužem, holivudskim glumcem Orlandom Blumom. 

"Mali Hart će imati prelijepu spavaću sobu. Miranda je već potrošila oko 250.000 dolara za sve potrebne stvari", otkriva izvor , objašnjavajući da je dječak dobio dječji krevet ručne izrade i ogroman ormar ispunjen garderobom Diora, Stele Mekartni i Ralf Laurena. 

17596249525af3fb2ac593c939347071w640

Foto: Getty images

S obzirom da je ovo Ivanovo prvo dijete, sigurni smo da će biti fantastičan tata, zato što je već dosta iskustva stekao sa Flinom.

"Flin apsolutno obožava Ivana", otkriva izvor blizak paru. 

"Ivan je fantastičan. Uživa da provodi vrijeme sa njim, da se igra u parku i da mu kupuje skupe igračke. Jedva je čekao da ima svoje dijete sa svojom novom ženom", istakao je.

Manekenka Miranda Ker i milijarder i ko-osnivač "Snapčeta" Ivan Špigel su zajedno od 2015. godine, prenosi Super žena. 

Vjenčali su se prošle godine u maju mjesecu, kada su organizovali malo luksuzno vjenčanje na kome su prisustvovali samo najbliži.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.