Pomjeraju granice: 2Cellos objavio novu obradu pjesme
2Cellos

Nevjerovatan zvuk na violončelu

Pomjeraju granice: 2Cellos objavio novu obradu pjesme "Eye of a tiger" (VIDEO)

Popularni duo "2 Cellos" objavio je novu pjesmu "Eye of the Tiger", a radi se o obradi kultne teme iz filma „Roki 3“ koju u originalu izvodi grupa „Survajvor“.

Spot je snimljen u jednoj pulskoj garaži, a Luka Šulić i Stjepan Hauser su se pobrinuli da obrada na violončelima zvuči moćno, uvjerljivo i energično.

Za spot su opet bili zaduženi Kristijan Burlović i produkcija „Medvid“, a za zvuk Filip Vidović i studio „Moris“.

Spot u garaži sniman je, kako kažu, „u krugu prijatelja i rivala“.

„Mi smo najbolji prijatelji, ali i najbolji suparnici! Uvijek se trudimo pomjeriti granice očekivanja od violončela, a ovog puta – violončela nijesu preživjela!“, poručuju "2 Cellos".

Ovu pjesmu obožavaoci još nijesu imali priliku da čuju uživo, ali će je objaviti na novom nadolazećem albumu na kojem Luka i Stjepan marljivo rade, prenosi RTS.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.