Pukla cijev na kruzeru, poplava kao na Titaniku (VIDEO)
Foto:Screenshot

Poplavljen hodnik i 50tak soba

Pukla cijev na kruzeru, poplava kao na Titaniku (VIDEO)

Zbog poplave koja se dogodila na kruzeru "Karnival drim" putnici su se osjećali kao u filmu "Titanik", piše "Majami Herald".

Kako je prenio hrvatski portal Index.hr, do poplave na luksuznom brodu došlo je nakon pucanja cijevi u četvrtak. Voda je poplavila devetu palubu, a poplavljen je bio hodnik i pedesetak soba. Brod se zbog poplave u nedelju vratio u matičnu luku u Nju Orleansu.

Snimak poplave objavila je na svom Fejsbuk nalogu jedna od putnica kruzera, koja je napisala da je situacija bila dramatična poput one iz filma "Titanik", kao i da se čulo razbijanje violina i pribora za jelo.

Ona je napisala i da je bila preplašena , a prijatelje je preko Fejsbuka zamolila da se pomole za nju i ostale putnike na poplavljenom brodu.

Poplavom na brodu bilo je pogođeno stotinjak putnika na devetoj palubi. Na kruzeru je u trenutku poplave bilo 3.600 putnika koji su krenuli na sedmodnevno krstarenje po Karibima. Veći dio gostiju, koji su bili pogođeni poplavama, prespavalo je na improvizovanim ležajima i dušecima u brodskom spa centru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.