Od kada je pretukao suprugu Luka Lazukić potpuno zaboravio na ćerku
Luka Lazukić

Od kada je pretukao suprugu Luka Lazukić potpuno zaboravio na ćerku

Luka Lazukić, od kada je 13. aprila pretukao suprugu Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju, potpuno je prestao da se interesuje za ćerku Katju.

Luka Lazukić pune tri nedjelje nije ni pitao za dvomjesečnu ćerku Katju, koju ima sa Natašom Bekvalac. Otkako je 13. aprila pretukao suprugu Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju, bivši sportista je skroz zaboravio na porodicu i ne interesuje ga šta mu se dešava sa djetetom.

Sud je Lazukiću zabranio da prilazi Nataši, ali mogao je da kontaktira s kim kod je htio iz njene porodice, pa i sa dadiljom, i da se raspita za svoju nasljednicu, ali on to do danas nije uradio.

"Luka nijednom nije pitao za Katju otkada je prebio Natašu! A po novinama izjavljuje da će se boriti za starateljstvo nad djetetom. Pa, da mu je zaista stalo, valjda bi jednom pozvao nekoga od Bekvalčevih da pita kako mu je ćerka! Niko ne može da shvati toliku nebrigu prema rođenom djetetu. Takođe, niko iz njegove porodice se ne interesuje za Katju, strašno", priča dobro obaviješteni izvor.

On dodaje da to što je sud Lazukiću zabranio prilazak Nataši nema nikakve veze sa činjenicom da on može da vidi Kajtu bez ikakvih problema.

"Mogao je da zamoli svoje roditelje, prijatelje ili bilo koga da pozove Natašu ili njene sestre i informiše se o djetetu. Očigledno je da ga ćerka ne zanima baš mnogo. Koliko čujemo, nastavio je opet sa starim, momačkim načinom života i putovanjima po bijelom svijetu", kazao je izvor.

Bekvalčeva nijednog trenutka nije dovodila u pitanje mogućnost da Luka vidi ćerku. Ona je čak sa sestrama pričala da, ukoliko se on ili neko od njegovih javi, da mu izađu u susret.

"Ma koliko bila ljuta ili povrijeđena, Nataša sigurno ne bi sprječavala Luku da vidi njihovu ćerku. Ali za to je potrebna njegova volja i želja, kojih očigledno nema. Sve ovo pokazuje koliko mu je zapravo stalo do djeteta", zaključuje izvor.

Poslije skandala koji je izbio 13. aprila, kada je Luka pretukao Natašu, ovaj par se potpuno povukao iz javnosti. Bekvalčeva je prvih nekoliko dana bila u stanu na Dedinju, da bi potom otišla u Novi Sad kod roditelja. Nije se pojavila ni na proslavi prvog rođendana svog sestrića Noe.

Poslije posljednjeg pojavljivanja u javnosti na saslušanju, Luka se povukao u ilegalu, a prije nekoliko dana je otputovao u Grčku na odmor.

Izvor: Informer

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.