Od udara groma u Rožajama stradale dvije krave
Ilustracija

Od udara groma u Rožajama stradale dvije krave

Veliko nevrijeme zahvatilo je Crnu Goru posljednjih dana. Kiša koja pada praćena je grmljavinom, a ponegdje i gradom.

Područje rožajske opštine juče je u poslijepodnevniom satima zahvatilo jako nevrijeme, praćeno grmljavinom.

Od posljedica udara groma, juče oko 17 sati stradale su dvije krave Meha Hosnića. On je za Rtcg ispričao da je nevrijeme zateklo njegovo stado od desetak grla krupne stoke na pašnjacima katuna Vlahovi, kada je je došlo do udara groma.

Hosnić kaže da šteta velika, jer se radi o rasnim grlima simentalske rase, te da je jedna od stradalih krava bila steona, ali da je sreća što nije stradalo više grla.

Po njegovoj procjeni, šteta je oko 3.000 eura.

Honsić je o stradanju svojih grla obavijestio Veterinarsku ustanovu u ovoj opštini.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.