Evo koliko će koštati vjenčanica Megan Markl
Megan Markl

153.000 dolara

Evo koliko će koštati vjenčanica Megan Markl

U godini kad slave 10. godišnjicu rada svoje modne kuće, dizajnerski par Tamara Ralf i Majkl Ruso upisuju se u britansku modnu istoriju.

Kako je već poznato, oni su zaslužni za kreaciju koju će Megan Markl nositi na svom vjenčanju, a raskošnu haljinu platiće kraljevska porodica.

Velika Britanija zapala je u euforiju oko vjenčanja decenije između princa Harija i Megan Markl, prenosi Tportl.hr.

Vjenčanica modnog dvojca "Ralph & Russo", jednog od najluksuznijih britanskih izvoznih proizvoda, pišu britanski mediji, mogla bi biti pravo remek-djelo.

Za njenu izradu uložene su stotine sati, a gotovo sve na njoj rađeno je - ručno. Koštaće 153.000 dolara.

Megan će se nakon vjenčanja za večernju gala proslavu presvući u crnu dugu haljinu, najvjerovatnije, kreaciju jedne od najpoznatijih luksuznih modnih marki ''Burberry''.

Princ Hari, pišu britanski mediji, još ne zna kako će izgledati Meganina vjenčanica, jer želi da to bude ''potpuno iznenađenje''.

"Hari je vrlo uzbuđen zbog vjenčanja i vrlo je tradicionalan oko svega", navode izvori bliski kraljevskoj porodici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.