Sajam ogranske hrane i prirodnih preparata u Bazaru (FOTO)
Foto: Bazar

Promocija zdrave i pravilne ishrane

Sajam ogranske hrane i prirodnih preparata u Bazaru (FOTO)

Sajam "Bazarova ulica zdravih stilova života” počeo je danas u tržnom centru ‚‚Bazar“. Cilj sajma jeste prezentovanje proizvoda savršenih za pobornike zdrave ishrane.

Na sajmu se može naći organska hrana, ljekovito bilje, preparati, med, čajevi i još mnogo proizvoda koji su stigli iz bašti izlagača.

Bazarovaulicazdravihstilovaivota3

Izlagači će, takođe, korisnim savjetima i informacijama olakšati odabir posjetiocima.

"Ovim sajmom želimo da promovišemo zdravu i pravilnu ishranu, ali i da omogućimo posjetiocima da pronađu jedinstvene i domaće proizvode koje je danas sve teže pronaći", saopšteno je iz Tržnog centra Bazar.

Bazarovaulicazdravihstilovaivota5

Svi zainteresovani posjetioci će biti u prilici i sjutra, 6. maja, da dođu i pogledaju ponudu sajma u periodu od 8 do 21 h.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.