Zbog neregistrovane prikolice osuđen na 40 dana zatvora
Foto: Beta

Prinuđen da zatvori firmu

Zbog neregistrovane prikolice osuđen na 40 dana zatvora

Bojan Radovanović iz kuršumlijskog sela Novo selo osuđen je na 40 dana zatvorske kazne, jer je u toku trajanja zabrane vožnje, u neregistrovanoj prikolici prevozio sijeno za stoku.

Kako je Radovanović kazao zatvorsku kaznu nije uspio da zamijeni za novčanu ili nanogicu, jer nije postigao nagodbu s Prekršajnim sudom.

Radovanović, koji živi u planinskom selu kod Kuršumlije u kojem ima svoju farme svinja i krava, bio je nakon presude prinuđen da ugasi farme, a majku, koja je gotovo nepokretna i oboljela, moraće da smjesti u Dom za stare. 

On je dodao da je u više navrata kažnjavan zbog vožnje neregistrovane prikolice po vrletima Radan planine i naveo da neregistrovanu prikolicu, zbog koje je osuđen, koristi na nepristupačnim terenima jer je mala i laka, dok mu druga prikolica, koja je registrovana, služi za dobre terene.

"Svi u planinskim selima imaju takve lagane i lake neregistrovane prikolice za loše terene", istakao je on i dodao da je Prekršajnom sudu nakon presude pisao žalbe, molbe i da je pokušao da se nagodi, ali da ništa nije djelovalo, pa će 23. maja morati u zatvor u Prokuplju.

On je rekao da mu je majka gotovo nepokretna i da je oboljela, i da neće imati ko da se stara o njoj i da čuva stoku dok on služi zatvorsku kaznu. 

"Veoma sam razočaran u državu i sistem. Sveštenik Milan Jordović i vjeroučitelj Zoran Marinković, koji su švercovali drogu, dobili su nanogice, a ja, koji sam vozio travu za krave da bi svako jutro isporučivao mljekarama 150 litara mlijeka, moram u zatvor", istakao je Radovanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.