Bil Gejts kćerki za diplomu kupio poklon vrijedan 16 miliona dolara
Dženifer Gejts

Uskoro će diplomirati na Stanfordu

Bil Gejts kćerki za diplomu kupio poklon vrijedan 16 miliona dolara

Ćerka američkog milijardera Bila Gejtsa uskoro će diplomirati na prestižnom američkom Univerzitetu „Stanford“, a on joj je za diplomu kupio poklon vrijedan 16 miliona dolara – ranč na kome će njegova kćerka Dženifer trenirati jahanje.

Dženifer Gejts planira da se, nakon „Stanforda“, posveti takmičenjima u jahačkim sportovima najvišeg ranga.

Zato joj je njen otac Bil Gejts, kao poklon za diplomu, kupio farmu s konjima u Nort Salemu, koja se proteže na 124 jutra.

Prije četiri godine, Gejts je potrošio 18 miliona dolara na ranč u San Dijegu, koji je kupio od fitnes gurua Dženi Krejg.

Dženifer Gejts opisuju kao jednu od najtalentovanijih jahačica mlađih od 25 godina, prenosi Fonet.

Planira da se posveti jahačkoj karijeri godinu dana, a potom će, poslije diplome biologa, upisati medicinu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.