Nemanja Radulović na 17. KotorArt Don Brankovim danima muzike
Nemanja Radulović

Sa ansamblom Double Sens

Nemanja Radulović na 17. KotorArt Don Brankovim danima muzike

Jedan od najharizmatičnijih violinista današnjice, Nemanja Radulović nastupiće i ovog ljeta u Kotoru, na 17. KotorArt Don Brankovim danima muzike.

KotorArt će 16.jula 2018. godine ponovo ugostiti sjajnog virtuoza Nemanju Radulovića na kotorskoj Ljetnjoj pozornici, koji će se ovog puta publici predstaviti sa ansamblom Double Sens, saopšteno je iz PR službe Međunarodnog festivala KotorArt

„Do sada je Nemanja u Kotoru nastupao sa pijanistkinjom Laure Favre-Kahn i sa kvintetom “Đavolji triler”.  Za njegove koncerte uvijek vlada veliko interesovanje i sa velikim zadovoljstvom ga opet dočekujemo u Kotoru“, istakla je Sara Lakičević, PR KotorArta.

IMG43852

Foto: KotorArt

Kako je saopšteno, Radulović je umjetnik čiji je nevjerovatan put od perspektivnog muzičara sa ovih prostora do violiniste svjetskog renomea obilježen ogromnim trudom i vanserijskim talentom, ali i šarmom i harizmom, u šta je publika KotorArt-a imala prilike da se uvjeri na koncertima 2015. i 2017. godine. Prošle godine na KotorArt Don Brankove dane muzike, kako se navodi, stigao je ovjenčan titulom Viteza reda umjetnosti i književnosti Republike Francuske.

„Nemanja Radulović je studirao na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, Sarlandskoj visokoj školi za muziku i pozorište u Sarbrikenu u Njemačkoj, kao i na čuvenom Pariskom konzervatorijumu. Kao solista, nastupa sa vodećim svjetskim orkestrima u najpoznatijim dvoranama, kao što su Karnegi Hol u Njujorku, Koncertgebau u Amsterdamu, sala Berlinske filharmonije, Sala Pleyel u Parizu, Santori u Tokiju, Pozorište Kolon u Buenos Ajresu“, zaključeno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.