Postignut dogovor: Mančini novi selektor Italije
Roberto Mančini

Postignut dogovor: Mančini novi selektor Italije

Trener Zenita iz Sankt Peterburga Roberto Mančini postigao je dogovor s Fudbalskim savezom (FS) Italije o preuzimanju fudbalske reprezentacije te zemlje, javljaju italijanski mediji, prenosi Anadolija.

Mančini se u ponedjeljak naveče u Rimu susreo s zamjenikom komesara italijanskog FS Alesandrom Kostakurtom i direktorom nacionalnog tima Gabrjielom Orialijem s kojima je dogovorio uslove te bi zvanično trebalo da postane selektor Azura.

Bivši menadžer Mančester Sitija će najvjerovatnije preuzeti selektorsku poziciju nakon završetka ruskog domaćeg prvenstva 13. maja, prenosi italijanski "Sky".

Dogovor o preuzimanju reprezentacije Italije postignut je nakon što je iskusni fudbalski stručnjak Karlo Anćeloti odbio ponudu FS Italije.

 Italija je bez trajnog rješenja na klupi reprezentacije od novembra prošle godine kada je nakon neuspjeha u baražu za Svjetsko prvenstvo 2018. godine smijenjen Đanpjer Ventura. Kao privremeno rješenje imenovan je Luđi Di Bjađo, aktuelni selektor mlade reprezentacije Italije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.