Bošnjak: Sekretaru djeluje kao bajka ono što je u svijetu normalno
Branka Bošnjak

Bošnjak: Sekretaru djeluje kao bajka ono što je u svijetu normalno

Branka Bošnjak, odbornica Demokratskog fronta u Glavnom gradu kazala je da Marku Rakočeviću, sekretaru za komunalne djelatnosti u Glavnom gradu djeluje kao bajka sve ono što je u svijetu normalno.

"Nije ni čudo jer ste na sva mjesta u gradu postavili ne one koji su sposobni i koji nešto znaju i imaju viziju, več partijski podobne poslušnike koji gledaju isključivo lični interes. Nesposobnima je sve bajkovite i neostvarivo jer ne umiju. Nije valjda da je bajka držati urednim gradski prevoz i upodobiti ga licima sa invaliditetom, ili je možda bajka upristojiti autobuska stajališta ili uvesti prigradske linije", poručila je Bošnjak Rakočeviću.

Bošnjak je navela juče da je javni prevoz u Glavnom gradu prilično zapušten, neredovan, sa nedovoljnim brojem linija, neprilagođen licima s invaliditetom. Autobuska stajališta su neadekvatno označena, neuslovna, posebno van užeg centra grada, pa je navela da će Demokratski front riješiti ta pitanja.

Rakočević je odgovarajući na to kazao da ono o čemu govori odbornica Branka Bošnjak, "daleko je od realnog i sa premisama bajkovitog, pa ne bi začudilo da već ovih dana planira nabavku novih autobusa, čija je vrijednost par stotina hiljada eura (po autobusu), dok za razliku od nje, mi nijesmo obećavali bajke, već smo se pozabavili konkretnim radom".

Bošnjak kaže da u "neznavenoj vlasti na čelu sa čuvenim „hausmajstorom“, gradonačelnikom Stijepovićem"  izgleda je bajka sve ono što je korist građana.

"Ali vam je vrlo realno ono što je vaš lični interes od zapošljavanja vaših familija do dobijanja kredita i stanova, a to je nažalost postalo bajka običnim građanima.

Odlazeći sekretare Rakočeviću, nema potrebe da nam opet obećavate i iznosite vaše nerealizovane planove, da ste hjeli imali ste šansu, ali vidimo svi šta vam je bilo preče. Ubrzo će se građani uvjeriti da ima onih koji znaju i koji  istinski vole Podgoricu i koji bi sve uradili sve nju i učinili da ona zaista bude grad sa regulisanim saobraćejem i redovnim i čistim gradskim prevozom, tako da ono što su vama bajke biti uskoro stvarnost građanima Podgorice", poručuje Bošnjak.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.