Marini Tucaković nije uspjelo liječenje, porodica očajna
Marina Tucaković

Marini Tucaković nije uspjelo liječenje, porodica očajna

Liječenje eksperimentalnim vakcinama kojem se podvrgla Marina Tucaković u njemačkom gradu Ulm po svemu sudeći nije uspjelo, zbog čega su očajni članovi njene porodice, ali i mnogobrojni prijatelji.

Njoj se kancer nije povukao nakon terapije, zbog čega je prinuđena da traži novi vid liječenja.

"Nadali smo se, ali se kancer nije povukao. Porodica je zabrinuta, razmišljaju o tome šta će dalje raditi kako bi Marina ozdravila. Njeno trenutno zdravstveno stanje nije dobro. Ona je veliki borac i na cijelu situaciju gleda sa pozitivne strane. Razmišljaju o odlasku na Kubu, ali Marina ima strah od letenja, pa je taj put pod znakom pitanja. Sin Laća je uz nju, zajedno se bore", otkriva izvor blizak Tucakovićevoj, prenose Vesti.

Spisateljica Isidora Bjelica prije dvije godine bila je na istoj klinici kao i Marina, gdje je pokušala da se izliječi istom metodom.

"Prije dvije godine bila sam dva puta u Nemačkoj na istoj klinici kao Marina, ali mi to nije pomoglo. Da su nastavili da me liječe, sada bila bih pokojna. Marina ima drugu vrstu kancera i od toga zavisi kako djeluje terapija. Bolnica "Adžibadem" u Makedoniji me je izvukla", otkrila je Bjelica, koja je pobijedila opaku bolest.

Marinu podržavaju prijatelji sa estrade: Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Nikolić, Danijel Pavlović i mnogi drugi. Neki pjevači odlučili su da stopiraju rad na albumu i sačekaju da Tucakovićeva ozdravi kako bi nastavili dalju poslovnu saradnju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.