Post-traumatski stres zbog eksplozije motora: Putnica tužila aviokompaniju
Foto: Twitter

Preživjela "stravu"

Post-traumatski stres zbog eksplozije motora: Putnica tužila aviokompaniju

Jedna putnica koja tvrdi da pati od post-traumatskog stresa zbog eksplozije motora aviona američke kompanije "Sautvest erlajns" (Southwest Airlines) u kojem je bila, tužila je i avioprevoznika, i proizvođača motora.

Lija Čaves je podnijela tužbu Federalnom sudu u Filadelfiji zbog navodnog nemara aviokompanije i proizvođača motora. 

Ona je 17. aprila sjedjela pored prozora, tri sjedišta iza motora koji je eksplodirao, prenosi Beta. 

Putnica navodi da je preživjela "stravu" kada je, zbog dekompresije kabine, žena do nje dopola isisana kroz razbijen prozor, a potom je umrla. 

5ad6e73fb11444fca5bb5bc20a0a0a675027817035ad64e244da8f354828690v4bigpreview

Foto: Tanjug/AP

Avion na putu iz Njujorka za Dalas vanredno je sletio u Filadelfiji sa odvaljenom oblogom lijevog motora i razbijenim prozorom.

Aviokompanija je saopštila da je avion koji je sa njujorškog aerodroma La Guardija krenuo sa  143 putnika i šest članova posade, poslije oštećenja sletio prinudno i bezbjedno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.