Danilo Ikodinović zabrinut za Hanu: Polomiću Lazukića
Danilo Ikodinović

Strahuje da joj ne ostanu traume

Danilo Ikodinović zabrinut za Hanu: Polomiću Lazukića

Bivši muž Nataše Bekvalac Danilo Ikodinović kaže da će polomiti Luku Lazukića ukoliko njegovoj ćerki Hani zafali dlaka sa glave.

Proslavljeni vaterpolista ne želi da se miješa u brak nekadašnje supruge, ali je ozbiljno zabrinut za svoju nasljednicu.

Dača je sa mlađom ćerkom svaki dan u kontaktu, jer strahuje da bi zbog svega što se dešavalo u posljednje vrijeme ona mogla da ima traume.

"Dača mi je rekao da nije njegova stvar za kakvog se čovjeka Nataša udala, ali da je mnogo zabrinut za Haninu bezbjednost. Rekao mi je da će Luki polomiti glavu ukoliko bi takao njegovu ćerku. Ne zanima ga šta će Nata i ovaj njen da rade, da li će oči vaditi jedno drugom, tući se, lomiti sve po kući, ali samo da mu Hanu ne diraju. Naježi se cio kada samo pomisli da je njegova ćerka prisustvovala bilo kakvoj njihovoj svađi", kaže izvor blizak Ikodinoviću.

Ovaj izvor ističe da Danilo nijednom poslije batina nije pozvao Natašu da je pita kako je, ali da bi joj pomogao šta god da treba u životu ako bi mu zatražila.

"Nije je zvao, jer mi je rekao da nema sa njom šta da priča. Bitno je da se stalno čuje sa Hanom. Ali Nata i sama zna da može da se osloni na njega, on joj je to u više navrata rekao jer je ona ipak majka njegovog djeteta. On ne želi da se miješa u Natašine izbore partnera, ali mu ipak nije svejedno sa kim Hana provodi vrijeme i spreman je na sve kako bi je zaštitio", priča izvor Informera.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.