Nataša tokom saslušanja plakala: Zbog Luke sam se razvela
Foto:Novosti.rs

Šta su Lazukić i Bekvalčeva ispričali juče u Tužilaštvu?

Nataša tokom saslušanja plakala: Zbog Luke sam se razvela

Pjevačica Nataša Bekvalac i njen suprug biznismen Luka Lazukić saslušani su juče u Prvom osnovnom tužilaštvu u Novom Beogradu povodom krivične prijave policije kojom se muž pop zvijezde tereti za porodično nasilje, odnosno da je 14. aprila ranom zorom, u njenom stanu u Beogradu, nanio lakše tjelesne povrede svojoj ženi.

U iskazu koji je trajao gotovo dva sata, Luka je negirao navode iz krivične prijave, tvrdeći da ga je supruga lažno prijavila i da je nije tukao i šutirao, ali nije porekao da je tog jutra došlo do sukoba između njih dvoje, pišu Novosti.

Lazukić, koji je za svoju odbranu angažovao čak pet advokata, je, kako saznaje beogradski list, ispričao da je Nataša počela da mijenja ponašanje prema njemu kada joj je prije rođenja ćerke Katje rekao da moraju racionalnije da troše novac.

Tvrdi da je finansirao troškove svoje supruge i školovanje njene starije ćerke Hane. On je 13. aprila bio sa ćerkom iz prvog braka, a kada je došao kući supruga nije bila tu, pa ju je SMS porukom obavijestio da sa drugom ide u grad na piće. Oko četiri ujutru vratio se kući i legao u drugu prostoriju.

Kazao je da ga je Nataša u jednom trenutku probudila, udarajući ga po ruci. Tvrdi da je bila pijana, da je vikala, vrijeđala ga i prijetila da će ga ubiti. Uzela je mobilni telefon, čitala poruke i histerisala, udarajući ga po tijelu i glavi. Naglasio je da Natašu nikad nije udario, baš kao ni bivšu ženu, te da se nikad nije potukao.

Ujutru je sa ćerkom iz prvog braka, koja je prespavala kod njegovih roditelja, namjeravao da ode na salaš, a nekoliko sati kasnije prijatelj ga je pozvao i rekao da se pojavila informacija da je pretukao Natašu. Ostao je kod roditelja sve dok policija nije došla po njega.

Lazukić je izjavio da se Nataša nakon porođaja čudno ponašala, pa da je čak jednom prilikom uzela nož i zasjekla se po ruci i da o tome može da posvjedoči njihova kućna pomoćnica, a jednom ga je gađala pikslom. Kazao je da je na lijekovima za smirenje, da nije nasilnik, da ćerku Katju nije vidio od tog dana i da je preko Centra za socijalni rad podnio zahtjev da viđa dijete.

Plaši se za svoju bezbjednost zbog svega što se desilo i zbog prijetnji tasta.

Posle Lazukića, iskaz je dala i Nataša, čije je saslušanje trajalo gotovo četiri sata. Bekvalčeva je ispitana u svojstvu oštećene, u tužilaštvo je došla u pratnji tri punomoćnika, a iskaz je dala i dadilja njihove ćerke Katje rođene 28. februara.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nataša je tokom saslušanja plakala, izjavivši da se u Luku zaljubila još dok je bila u prethodnom braku i da se zbog toga razvela. Istakla je da je Luka ubrzo posle vjenčanja počeo da je psihički maltretira, da ponižava njene prijatelje i nju što je pjevačica, a nije mu se dopadala ni njena porodica, zbog čega je sa svima izgubila kontakt.

Bio je ljubomoran na jednog njenog prijatelja i sumnjao je da je s njim u vezi. Ona je 13. aprila predveče otišla da se vidi sa poslovnim saradnicima i o tome je obavijestila Luku, a on nju da ide sa drugom na piće. Kad je došla kući nije htjela da ga zove, a sa njom i bebom je bila dadilja Jovana.

Tvrdi da je zaspala i probudila se oko pola pet da pripremi hranu za bebu. Mislila je da Luka još nije došao, ali joj je Jovana kazala da je u dnevnoj sobi. Ušla je želeći da ga pita zašto je došao tek ujutro kući i zašto je pio i vozio motor. Počela je nježno da ga budi, ali nije uspjela, pa je sela, uzela njegov telefon i vidjela poruku od ženske osobe, sa kojom je, kako se ispostavilo, redovno komunicirao. Bilo je i njenih fotografija, a u jednoj od poruka djevojka navodi da joj Luka nedostaje i da jedva čeka da dođe u Zagreb. Bilo je, veli, poruka i od drugih ženskih osoba.

Kada se probudio rekla mu je da je vidjela poruke i da treba da ga bude sramota, a on joj je govorio da je kurva. Nastavio je da je vrijeđa a Nataša mu je uzvratila riječima: “Mama ti je kurva”. Tada ju je pesnicom udario po glavi, pala je, a kada je krenula da ustane uhvatio ju je za kosu i nekoliko puta udario. Bacio je na pod, a onda nogom udario u ožiljak od carskog reza. Nataša je sve vrijeme vrištala.

Pjevačica je u iskazu navela da je gotovo puzeći uzela ključeve od kola i pozvala telefonom sestru i prijatelja koji se nisu javljali. Bilo je oko pet, pola šest ujutro. Vratila se u stan i vidjela da Luka spava. Jovana je bila budna, pitala je šta se desilo, a ona je odgovorila da ju je Luka pretukao.

Bebisiterka je savjetovala Natašu da ide kod ljekara, jer ima povrede.

Novosadska Barbika je tvrdila da ju je muž nekoliko dana ranije jako stisnuo za ruku, jer mu je prebacivala da ne provodi vrijeme sa djetetom.

Navodno joj je govorio da nije srećan otkako se Katja rodila i da je u depresiji. Negirala je da je te noći pila alkohol i da se nikada nije samopovređivala. Ispričala je da ide na lajf koučing, grupnu terapiju, gdje se uči ljepota života. 

Izvor:Novosti.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.