Srbija: Trudnica se ubila pred vjenčanje, niko ne zna razlog (FOTO)
Foto: Facebook

Porodica u šoku

Srbija: Trudnica se ubila pred vjenčanje, niko ne zna razlog (FOTO)

U trenutku kada je trudna pripadnica Vojske Srbije B. M. (24) sebi oduzela život pucnjem iz lovačkog karabina, u kući u selu Dublje pored Bogatića, bila je gotovo cijela porodica. Čuli su da je nešto puklo, ali nijesu ni slutili kakva se tragedija odigrala iza zatvorenih vrata sobe.

Snaha Dragana, koja je takođe u drugom stanju, prisjeća se da je čula da je nešto puklo, ali da nije ulazila u sobu smatrajući da se B. M. odmara jer je u drugom stanju, a i rijetko je izlazila, jer je ranije živjela u Sremskoj Mitrovici, pa taj kraj nije poznavala najbolje.

"Meni se učinilo da sam čula da je nešto puklo, ali nijesam tome pridavala značaj. Ona je ovdje od Nove godine i nije izlazila previše napolje", priča snaha.

Svi su u šoku, cijela porodica, prijatelji, kolege.

"B. M. je uvijek bila nasmijana, vedra, puna života. Ne mogu da vjerujem da bi ona digla ruku na sebe. Meni je ovo neobjašnjivo", priča jedan od komšija.

Nesrećnu djevojku tek satima kasnije pronašao je mladić sa kojim je trebalo da se vjenča, a koji takođe radi u Sremskomitrovačkom garnizonu. B. M. je bila u petom mjesecu trudnoće i trebalo je da se uda u subotu.

Prije samo desetak dana B. M. je na svom Fejsbuk profilu objavila slike u bijelom, nasmijana i vedra, baš kakva je trebalo da bude u subotu, za kada je zakazana svadba. Tu vijest prekinula je najtužnija - da nje više nema.

Suprug Joviša (30), od kada je ugledao sebi neobjašnjiv prizor, jedva da može da se pomjeri.

"Otišao sam preksinoć na posao. Sve je bilo u redu kad sam krenuo. Da nešto nije bilo kako treba, ja bih primijetio. Ona je bila vedra, nasmijana kao i uvijek. Kad sam došao, zatekao sam stravičan prizor", priča Joviša M.

oE2k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RnN01EQV8vMjAwNmUwNWNkODVhMDAyZWQ0ZmYxNWI4YmQxMzhkOTMuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Joviša M. i vjerenica B. M.

Slomljen je isto kao prije tri godine kada je čuo strašnu vijest da mu se otac objesio u obližnjoj šumi. Tada se uvukao strah u ovu porodicu i ne popušta.

Nesrećna djevojka pucala je u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog nevjenčanog supruga, prenosi Blic.

"Ovo je strašno. Nezapamćena tragedija. Bila je tako mlada i lijepa. Ništa nije ukazivalo da bi mogla da učini tako nešto. Šta se desilo, to niko ne zna. Znaju samo njih dvoje. Sada zna samo on, a možda ni on", priča jedan od komšija.

Budući muž našao je tijelo B. M. u spavaćoj sobi, a pored nje pušku.

Samoubistvo je bila prva pretpostavka, ali je poslije detaljnog pregleda ipak naložena obdukcija.

Obdukcija je pokazala da je B. M. izvršila samoubistvo, prenosi Blic.

Roditelji nesrećne djevojke preuzeli su njeno tijelo, a ubrzo potom ona je sahranjena u rodnoj Sremskoj Mitrovici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.