Mafijaški obračun u Sloveniji: Pucao na grupu muškaraca, jedna osoba kritično (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Mafijaški obračun u Sloveniji: Pucao na grupu muškaraca, jedna osoba kritično (VIDEO)

Policija traga za muškarcem, koji je u subotu uveče otvorio vatru na glavnoj plaži u Portorožu i ranio 38-godišnjeg muškarca.

Ranjeni muškarac nalazi se u kritičnom stanju, a pucnjava je izazvala paniku među okupljenima na plaži, koji su odmah počeli da bježe, prenosi STA.

Kako javlja list Primorske novice, muškarac je iznenada zapucao na grupu mlađih muškarca na plaži.

Ispalio je nekoliko metaka i ranio 38-godišnjeg muškarca, koji se sklonio u obližnjem baru, a sada je u kritičnom stanju.

Napadač je pobjegao s lica mjesta.

Prema nezvaničnim izvorima Radio Slovenije, riječ je mafijaškom obračunu, u koji su uključeni kriminalci iz Ljubljane.

Istražitelji iz Kopara, koji i dalje tragaju za napadačem, rekli su za STA da nemaju nove informacije o incidentu.

Blic

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.