Uhapšen Rožajac zbog šverca cigareta u vrijednosti od 35.000 eura
Edževid Dacić/ Facebook

Zaplijenjeno 70 paketa cigareta i džip

Uhapšen Rožajac zbog šverca cigareta u vrijednosti od 35.000 eura

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja uhapsili su Rožajca Edževida Dacića, zvanog Muzafer, od kog su oduzeli 70 paketa cigareta i džip bez registarskih oznaka, pišu Vijesti.

Dacić je uhapšen po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u akciji usmjerenoj na suzbijanje šverca cigareta.

Navodno, vrijednost zaplijenjenih cigareta je oko 35.000 eura, a Dacić je duvanske proizvode švercovao preko granice Crne Gore.

“Provjerevamo da li je Dacić za svoj, ili za račun nekog drugog švercovao cigarete. Tokom istrage utvrdićemo i da li je automobil oduzet od njega korišćen u izvršenju nekog krivičnog djela”, rekao je sagovornik iz istrage.

Izvor iz SDT rekao je nezvanično da je Dacić odležao 11 mjeseci zatvora zbog pokušaja ubistva.

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.