Kristina Bekvalac: Rekla sam Nataši da će završiti kao Ksenija Pajčin
Nataša i Kristina Bekvalac

Sestra pjevačice o incidentu

Kristina Bekvalac: Rekla sam Nataši da će završiti kao Ksenija Pajčin

Kristina Bekvalac, sestra Nataše Bekvalac koja je prošlog vikenda prijavila da ju je suprug Luka Lazukić pretukao je ispričala šta se tog jutra dogodilo.

"Nataša me je zvala u pola pet ujutru, nijesam čula telefon, pa sam je pozvala. Nije se javljala, javila mi se dadilja i rekla da je Luka tukao Natašu. Otišla sam ispred stana, čekala da on ode, kada je Nataša izašla i kada sam vidjela sestru u modricama... Jedva smo se odvezle do Urgentnog", rekla je ona.

Lazukić je, gostujući na televiziji, ispričao da je Nataša modrice dobila "od anticelulit masaže", kao i da su problemi u vezi nastali kada je nestalo novca.

"Civilizovan čovjek sa malo mozga ne bi nikada rekao tako nešto, svi znaju da se celulit ne nalazi na glavi. Problem jeste bio što je novac, ali Natašin novac. Pitala bih Luku gdje je živio prije braka sa njom? Ne znam šta je on njoj finansirao, dvije stolice i farbanje dva zida? Dobiće nazad i stolice, i 40 eura koliko je koštalo to farbanje," rekla je sestra pjevačice, piše Kurir.

14633271809stefanjokicls

"Ja nijesam imala lijepo mišljenje o Luki od početka, jer sam čula razne ružne stvari. Bio je patološki ljubomoran, ponižavao ju je pred ljudima. Svi znaju da nakon psihičkog, slijedi fizičko nasilje. Rekla sam joj dva dana prije tog incidenta - završićeš kao Ksenija Pajčin," rekla je Kristina misleći na pjevačicu koju je ubio crnogorski maneken Filip Kapisoda, a zatim izvršio samoubistvo.

"Optuživao ju je za razne stvari, koje bi pročitao u medijima. Da je producent zaljubljen u nju, da mene izdržava... Bila je preplašena, svi smo znali da je nezgodan kada popije. Tvrdim da je na kraju postao ljubomoran na svoje dijete, jer je Nataša stalno bila sa bebom, a njemu nije posvećivala svu svoju pažnju," zaključila je Kristina.

Luka i Nataša su krajem februara dobili kćerku Katju, koja se nalazila u stanu u trenutku incidenta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.