Demokrate: Za čiji račun ste iskonstruisali ovu podmetačinu, zašto sada u susret izborima?
Demokrate

Demokrate: Za čiji račun ste iskonstruisali ovu podmetačinu, zašto sada u susret izborima?

"Nismo dugo čekali. Kako to obično i biva, krivac se sam javio. Glasnuo se da, u svom dobro poznatom maniru, kobajagi pruži podršku i tobože ponudi opozicionu solidarnost Aleksi Bečiću. Ključne riječi su kobajagi i tobože. Javio se Koča Pavlović da pogladi dračom. Bolje da nije, jer je samo priznao da je upravo on jedan od onih koji neposredno stoje iza navodnog istraživanja koje je danas predstavljeno", navode Demokrate u reagovanju na izjavu potpredsjednika PzP-a.

Kažu, da nije niko dužan da odgovara Koči Pavloviću, Feđi Pavloviću i kako smatraju iz ove parrtije, potpuno nebitnom u cijeloj priči, iskorišćenom Mitru Đukanoviću, kako se piše neki naučni rad, da im objašnjava pravila citiranja, kembridžki i oksfordski način citiranja autora u naučnom radu, i slično.

"Toliko čak i oni znaju. Ovdje moraju upravo oni da odgovore na par pitanja: za čiji račun su iskonstruisali ovu podmetačinu, zašto sada u susret izborima, dok su istovremeno pozivali na objedinjavanje opozicije i zašto se sada prave da su ni luk jeli, ni luk mirisali, kad smo javnosti prezentovali da su do guše u blatu koje su htjeli da zalijepe za ime Alekse Bečića? I zar još uvijek ne naučiše iz serije prethodnih pokušaja da se blato ne lijepi lako na čistog čovjeka?", pitaju Demokrate.

Iz ove partije poručuju i da se dogovore "ko na kraju laže – Đukanović ili Pavlović"?

"Prvi kaže da Feđa Pavlović nije učestvovao, a Pavlović senior kaže da je njegov sin ipak „pomagao“ Đukanoviću, ali on jadan neznaven i neobaviješten.

Mi nemamo dilemu, sve činjenice govore sljedeće: iza otvaranja NVU „Centra za akademski integritet“ i iza lansiranja ovog pokušaja unižavanja ugleda Alekse Bečića stoji lično Koča Pavlović, a iza njega Đukanovićeva služba. Udbaši su prvo mjesec dana prije lansiranja ove „afere“ otvorili NVU, prije 3 dana otvorili FB stranicu, a onda danas, mjesec dana prije lokalnih izbora u 12 opština, nakon što su sva istraživanja DPSa pokazala da gube Podgoricu, u prvom redu zahvaljujući Aleksi i Dritanu, prosuli laž o Aleksinom radu. Da je sinhronizacija aktivnosti u ovom sramnom činu između Pavlovića i DPS-ove tajne službe očigledna, najbolji dokaz je današnje promptno prenošenje ove vijesti u svim udbaškim medijima, a naročito na FB stranicama koje direktno uređuje savjetnik Markovića za odnose sa javnošću, Srđan Kusovac. Ove stranice su i ranije bile poznate kao uporne u bestidnim pokušajima diskreditacije predsjendika i najviših funkcionera Demokrata", saopšteno je iz ove partije.

Demokrate kažu da iako se Pavlović, "kao predstavnik udbaškog dijela DF-a, svjestan činjenice da je školovanje Alekse Bečića bilo besprekorno, a njegov magistarski rad čist kao sunce, vladao onom „da ja prospem perje, pa neka ga on posle kupi“, neka bude vrlo svjestan posljedica svog sramnog čina".

"Nakon što smo raskrinkali podmetačinu i otkrili autora montaže, tj. njegovog nepažljivog sina, koji nije „povukao“ na oca, pa da fino „očisti“ i sakrije tragove nedjela za sobom, neka bude svjestan da je na vrlo klizavom, čak i krivičnopravnom terenu. Sa ljudskog je odavno sam sebe izbacio, još kad je čestitao „šefu“ Đukanoviću rođendan, na način na koji ga Milu nije čestitao ni brAco, ni prva sestra, ni gospodar vjetrenjača i minihidroelektrana.

Međutim, kad je već krenuo u ovu priču – kukavičku i perfidnu, koja pokazuje nezajažljivost režima i ništa manji apetit pojedinih funkcionera višedecenijske opozicije da se zadrže u istim foteljama, neka se časno suoči sa istinom: Aleksu Bečića i Demokrate ne mogu oslabiti ovi sramni naumi. Previše smo mi čisti da bismo se mogli uprljati. Naročito kad naspram nas stoje oni koji obraz bace pod noge, a buđelar izdignu na nivo prvorazrednog principa", poručuju iz Demokratske Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.