Sajam u Podgorici: Cijene automobila od 8 do 140 hiljada eura
Foto: Delta

Garaža Delta Sitija od 25. do 28. aprila

Sajam u Podgorici: Cijene automobila od 8 do 140 hiljada eura

Ovogodišnji Sajam automobila, motocikala i opreme “Auto Moto Show Podgorica 2018” biće održan od srijede 25.aprila do subote 28. aprila, u specijalno adaptiranom prostoru, u garaži Delta City.Predviđeno radno vrijeme je od 11 do 21 sati.

"Po reakcijama i komentarima posjetilaca prošlogodišnjeg Sajma kao i rezultatima koji su postignuti, organizator je sa zadovoljstvom konstatovao da je prezentovan kvalitetan sadržaj koji  je nedostajao Glavnom gradu i Crnoj Gori, koji ima za cilj pozicioniranje Sajma na mapu istih u ovom dijelu Balkana", saopštila je PR služba Auto moto Show-a 2018.

U period održavanja Sajma, na jednom mjestu biće izloženi vodeći brendovi automobilske i moto industrije, kao auto moto opreme i nautički brendovi.Oko sajma se okupilo oko 150 subjekata koji su imali manju ili veću ulogu u realizaciji.

Najzvučniji proizvođači automobila i motocikala koji će se predstaviti na sajmu:Toyota, Peugeot, Isuzu, Citroen, Yamaha, Renault, Nissan, Dacia, Piagio, Great Wall, Suzuki, Kia,  KTM, Jeep, Benelli, FIAT, Alfa Romeo,Ssang Yong,Tomos, Peda, Lada, GAZ, Piagio, Mitsubishi, Kymco, Opel, Hyundai, Dukati, Volvo, Land Rover i Jaguar.

"Pored njih, ovlašteni zastupnici će predstaviti  i veliki broj brendova opreme, kozmetike, garderobe, koji prate auto industriju, među kojima se ističu: AGV, Hofman Marinković, E-Prime, Sava, Seadoo, Akrapovic, Dunlop, Comforser, Wolf, Petronas, Nolan, X lite, Grex, Unibat, RMS, A pro, NGK i Motul", saopšteno je

Pored atraktivnosti najnovijih modela iz auto, moto i nautičke industrije ono što će dodatno privući posjetioce tokom trajanja Sajma su i posebne povoljnosti i popusti prilikom kupovine kao i akcije osiguravajućih društava i lizing kuća.

"Poslije predstavljanja na sajmovima u Ženevi i Beogradu, Podgorica će imati više premijernih predstavljanja najnovijih modela automobila. Posjetioci sajma prvi će u Crnoj Gori uživo vidjeti modele Jaguar E – Pace i Kia Stinger, koji do sada nijesu viđeni na crnogorskim ulicama", saopšteno je.

Cijene izloženih automobila, kako je istaknuto, biće od oko 8.000 eura koliko će koštati najjeftiniji modeli Lada, Dacia i Fiat, do 140.000 koliko će koštati najskuplji automobil na sajmu, Jaguar.

Navedeno je da prostor u kojem se održava Sajam površine je 4.500 kvadrata i biće kompletno adaptiran za tu namjenu, od specijalnih podova, montažnih zidova, do profesionalne rasvjete i ozvučenja.

"Organizovaćemo, sada već popularno, takmičenje u sporoj vožnji, Slow Grand Prix, koje organizujemo već  6 godina.Naime, cilj vozača u ovom nesvakidasnjem takmičenju  je da što sporije pređu zadatu stazu. Za najsporije vozače obezbijeđena  je i vrijedna nagrada. Cilj takmičenja je promoći bezbijednosti u saobraćaju i edukacija kroz zabavu", saopšteno je.

Na sajmu će, kako je navedeno, svečano biti potpisan partnerski ugovor između Reno-a i Fudbalskog kluba Budućnost, tj. Reno postaje oficijalni klupski auto a akcija je nazvana „Reno za Budućnost“.

Takođe, istaknuto je da će biti održan i izbor za najljepšu hostesu koji je propratni događaj svakog sajma automobila.Posljednjeg dana Sajma, nakon dodjele nagrada i priznanja posjetioci i učesnici će moći da sumiraju utiske na Jack Daniels koktel zabavi.

"Partneri ovogodišnjeg Auto Moto Show-a su Glavni grad Podgorica, Delta City i AMSCG koji su prepoznali značaj ovakvog događaja za Podgoricu i Crnu Goru", zaključeno je.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.