Evroliga će poslati inspekciju u dvoranu
Foto:KK Budućnost

Evroliga će poslati inspekciju u dvoranu "Morača"

Čelnicima Evrolige trenitno nije prioritet odluka o tome da li dvorana "Morača" u Podgorici ispunjava uslove za takmičenje.

"Novosti" prenose da su im je u sjedištu organizacije u Barseloni nezvanično rečeno da će se slučaj razmotriti "kad dođe vrijeme". Trenutno su u prvom planu plej-of i pripreme za Fajnal for u Beogradu.

Isti izvor navodi i da je vrlo vjerovatno da će Evroliga poslati nekoga u inspekciju dvorane i ukoliko ustanovi da ne ispunjava uslove, u igri će biti nekoliko varijanti:

* Da se Budućnost sama obaveže da će do početka takmičenja povećati kapacitet dvorane na minimum 5.000 mjesta.

* Da Evroliga da rok do kada dvorana treba da ispuni uslove takmičenja.

* Da obaveže Budućnost da kao domaćin igra u gradu koji ima odgovarajuću dvoranu.

* Da Evroliga progleda "kroz prste" timu iz Podgorice.

Na prvi pogled, najmanje šansi ima treća opcija - igranje u drugom gradu. U Crnoj Gori nema dvorane koja ispunjava uslov od 5.000 mjesta, što znači da bi Budućnost morala da igra u nekoj od susjednih zemalja.

Najizvjesnije je da odluka neće biti donijeta brzo, gotovo sigurno ne prije F4 u Beogradu, koji je na programu od 18. do 20. maja,  navode "Novosti".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.