Muž Nataše Bekvalac u policiji: Samo sam je gurnuo; Dadilja: Probudila me vriska i galama
Luka Lazukić

Batinjanje nazvao svađom

Muž Nataše Bekvalac u policiji: Samo sam je gurnuo; Dadilja: Probudila me vriska i galama

Luka Lazukić se, nakon što je navodno tukao Natašu Bekvalac, u svojoj izjavi u policiji se branio riječima: "Ništa joj nijesam uradio, samo smo se malo gurali i čupali".

Nakon što ju je suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote tukao, na licu pjevačice Nataše Bekvalac vidljive su povrede, a na njenom tijelu velike i mnogobrojne modrice. Ipak, Lazukić je u policiji dao  izjavu kojom je pokušao da ublaži batinanje.

On je policajcima rekao da "ništa nije uradio".

"Luka Lazukić je batinanje u policiji nazvao "svađom" i nadležnima je ispričao da ona drami i da joj ništa nije uradio osim što ju je uhvatio za ruke i odgurnuo i da su se čupali. Lazukić se u određenim trenucima i smejuljio, a izjavio je i to da je ona inscenirala povrede i udarce. Ispričao je da se ona promijenila nakon porođaja i da mu stalno ljubomoriše bez razloga. U izjavi je rekao i da se kaje što je uopšte ušao u sukob sa njom jer bi mu kazna bila manja", ispričao je izvor Blica.

Inače, to nije bila jedina izjava koja je sporna.

"Kada su ga priveli, Luka je u policiji pitao: 'Koliko se zadržavam ovdje? Imam posla'. Svi su ostali zatečeni ovakvim bahatim ponašanjem", zaključio je izvor.

Lazukić je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

I dadilja djece, Nataše Bekvalac, J. M. dala je izjavu u policiji.

natasa1

Foto:RAS Srbija

Nije se umiješala zato što je, kako je rekla, bila uplašena.

- Bila sam u sobi i probudila me je buka i vriska, galama. Uplašena sam sjedela i nisam htjela da izađem iz sobe. Ništa nisam vidjela do 10 sati kada je Luka uzeo svoje stvari i izašao iz stana i više ga nisam vidjela, ispričala je J. M. u policiji.

Inače, dadilja Natašine djece je osoba koja je viđena da izlazi iz zgrade Nataše Bekvalac. U subotu je izašla i napravila krug oko zgrade kako bi vidjela gdje se nalaze novinari. U nedelju je uslikana kako šeta pse, piše Kurir.

List navodi i da je pjevačica je rekla bliskim prijateljima da je njen suprug, s kojim je prije samo dva mjeseca dobila kćerku Katju, mrtav za nju i da se nada da će završiti u zatvoru zato što ju je šamarao i udarao rukama i nogama pred njihovom dvomjesečnom kćerkom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.