Rožajac u namjeri da spriječi sukob, ubio brata
ilustracija

Porodična tragedija

Rožajac u namjeri da spriječi sukob, ubio brata

Rožajac Ernes Škrijelj (47), koji je osumnjičen da je preksinoć pucnjem iz pištolja ubio brata Mersada (37), predat je juče Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Do nesvakidašnje tragedije je došlo u nedjelju oko 21.30 kada je Ernes pucao u Mersada, ispred porodične kuće u kojoj su obojica stanovili u Ibarskoj ulici.

Tragediji je prethodila svađa, a potom i tuča između Ernesa i njegovih kolega autoprevoznika u naselju Suho Polje, piše Dan.

Nakon tog incidenta Ernes je došao kući, uzeo pištolj i krenuo da se obračuna sa autoprevoznicima sa kojima je imao okršaj.

Kako bi spriječio Ernesa u namjeri da se vrati na mjesto incidenta i nastavi sukob sa vozačima sa kojima se potukao, Mersad je pokušao da ga zaustavi. Došlo je do koškanja na kućnom pragu i u jednom trenutku Ernes je opalio metak iz pištolja i pogodio Mersada, koji je izdahnuo na licu mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama Dana, nije isključeno ni da je Ernes nehotice ubio Mersada.

Nakon tragedije on je priveden u prostorije Odjeljenja bezbijednosti gdje je i izjavio da je ubio brata.

Osim stravičnog priznanja da je bratu oduzeo život, Ernes je ostatak vremena u policijskim prostorijama proveo ćuteći, navodi list.

Ernes i Mersad su imali vozni park i bavili su se autoprevozom.

Iza Mersada, koji je juče sahranjen na groblju u beranskom selu Murovac, ostale su dvije kćerke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.