Nikšićanin izboden nožem, osumnjičeni uhapšen
Ilustracija

Nije životno ugrožen

Nikšićanin izboden nožem, osumnjičeni uhapšen

Policija je uhapsila Nikšićanina Borisa Bijelića (28) osumnjičenog da je jutros oko tri sata nožem ranio Dejana Perovića (31), takođe iz Nikšića.

Naime, u Medicinski centar Nikšić upućeni su policijski službenici koji su utvrdili da je povrijeđen Dejan Perović 1987. iz Nikšića, te da je zadobio dvije ubodne rane u predjelu gornjeg dijela tijela, tačnije ispod ruke i u predjelu stomaka, kao i da nije životno ugrožen.

U obavljenom razgovoru sa oštećenim, Perović je odbio da policijskim službenicima saopšti na koji način je zadobio opisane povrede.

Preduzimajući mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti događaja, policijski službenici su došli do saznanja da je oštećenom navedene povrede zadao Boris Bijelić 1990. iz Nikšića.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je Bijelić nakon kraće prepirke sa oštećenim u ulici Njegoševoj istom zadao dva uboda nožem u predjelu gornjeg dijela tijela nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici CB Nikšić su nedugo nakon izvršenja krivičnog djela Bijelića pronašli i od njega oduzeli garderobu na kojoj su uočeni tragovi krvi.

Garderoba ce biti predmet daljih vještačenja.

O događaju je upoznat Viši državni tužilac u Podgorici koji se izjasnio da se  radi o krivičnom djelu- ubistvo u pokušaju.

U obavljenom razgovoru, Bijelić je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog djela.

Uhapšen je  i u zakonskom roku biće priveden Višem državnom tužiocu na dalju nadležnost i postupanje.

Portal Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.